Sofie Lassen-Kahlke
BILLETPRIS: 175 kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 27. april '23
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL. 18:00
Varighed: 2 timer (inkl. pause)
Venue: Taastrup Kulturcenter
Pladser: Unummererede siddepladser
  • torsdag 27. april '23 KL. 19.00
  • Sofie Lassen-Kahlke

At være på, præstere og sælge sig selv er ikke kun noget skuespillere og tv-værter skal beskæftige sig med. Det er noget de fleste af os skal forholde os til i både vores arbejdsliv og privatliv.

Sofie har arbejdet i over 20 år i en verden, hvor det netop handler om at være på, præstere og sælge sig selv. Her trækker hun bl.a. referencer til de film og teaterstykker hun har medvirket i, sin værtsrolle i Dansk Melodi Grand Prix og deltagelse i Vild med Dans.

Få hendes gode råd til, hvordan man forbereder sig bedst til sådanne situationer, og hvordan man er allermest professionel ved blandt andet at smide nervøsiteten og turde at begå fejl.

Det kan være brugbart i situationer som f.eks. en eksamen, jobsamtale, en tale, produktpræsentationer og lignende, hvor det handler om at smide din nervøsitet og skulle præstere i nuet. Sofie kommer med konkrete eksempler på netop disse situationer, tilpasset målgruppen.

Ifølge Sofie, er man allerbedst til at performe, levere og være på, når man viser, at man er et rigtigt menneske, der laver fejl og bedst af alt - ikke er bange for at lave dem.

ADRESSE

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup

ARRANGØR
FOF Københavns Omegn
Tlf.: 43 99 90 11
E-mail: info@fof-taastrup.dk
Hjemmeside: https://www.fof.dk

ADRESSE

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup

ARRANGØR
FOF Københavns Omegn
Tlf.: 43 99 90 11
E-mail: info@fof-taastrup.dk
Hjemmeside: https://www.fof.dk