Vejledning i bookingsystem

Du booker lokaler i vores bookingsystem Conventus. Foreninger og brugergrupper skal først oprette sig i systemet før det er muligt at booke vores sale og lokaler. Vejledning til dette kan du se længere nede på siden.

Hvis du ønsker at holde et åbent kulturelt arrangement, fx en koncert, eller hvis du ønsker forplejning til dit arrangement, må du ikke benytte Conventus, men skal i stedet kontakte os på tlf. 43 35 28 43 eller på e-mail kulturhusene@htk.dk.

Hvis du er erhvervsvirksomhed og ønsker at leje vores sale og lokaler til dit arrangement/kursus, skal du også kontakte os direkte på tlf. 43 35 28 43 eller på e-mail kulturhusene@htk.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Vejledning – oprettelse i Conventus

1. Gå ind www.conventus.dk.

2. Klik på ”opret organisation”. Foreningens data indtastes.

3. Vælg ”pro” under pakke. Dette koster ikke noget, men betales af Høje-Taastrup Kommune.

4. Kun idrætsforeninger skal udfylde feltet ”priskategori”.

5. Det er vigtigt, at du vælger ”Høje-Taastrup Kommune” under kommunen, uanset hvor i landet, du selv bor.

6. Det er kun nødvendigt at udfylde de felter der er * ved. Vi ser dog meget gerne, at CVR-nummeret bliver udfyldt, da vi bruger det til udbetalinger til nogle foreninger.

7. Bemærk: der vil blive sendt vigtige informationer til denne kontaktperson, derfor er det vigtigt at dataene er korrekte.

8. Brugernavnet må ikke være din e-mail eller dit mobil nummer.

9. Herefter vil der komme en kvittering fra Conventus i din mailboks med diverse oplysninger. Her iblandt vejledning om, hvordan man kommer godt i gang med at bruge systemet.

På dette link kan du se hvilke sale og lokaler, der er ledige.