Stine Pilgaard - "Meter i sekundet"
BILLETPRIS: 170 kr. inkl. gebyr
Dato: mandag D. 30. oktober '23
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Høje-Taastrup Rådhus (Foran rådhuset på parkeringsplads)
Pladser: Unummererede siddepladser
  • mandag 30. oktober '23 KL. 20.00
  • Stine Pilgaard - "Meter i sekundet"
    Moderator: Søren Reith-Hauberg

I samtale med Stine Pilgaard er Søren Reith-Hauberg (f. 1992), kandidat i moderne kultur og til daglig programlægger på natur-og videnskabsfestivalen Bloom.

Stine Pilgaard nyeste bog ‘Meter i sekundet’ har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne med storm. Siden udgivelsen har det regnet ned over bogen med roser, stjerner, hjerter og senest også De Gyldne  Laubær i 2021, samt Weekendavisens Litteraturpris 2020, og vi forstår det godt: Stine Pilgaard skriver med samme humor og klogskab som i sine tidligere romaner, og hun har siden debuten 'Min mor siger' fra 2012 og ‘Lejlighedssange’ fra 2015 forfinet sin karakteristiske tone og stil. I 'Meter i sekundet' er hun om muligt endnu skarpere end tidligere!

Uanset om du er mangeårig Pilgaard-fan eller endnu har til gode at opdage, hvilken fantasifuldhed, formfuldendt fart og sproglig opmærksomhed Pilgaard skriver sine romaner med, er hendes nyeste bog ‘Meter i sekundet’ med sikkerhed noget for dig.

En af højskolesangene fra 'Meter i sekundet' er blevet optaget i den 19. udgave af højskolesangbogen. Og til efteråret udkommer Stine med bogen De Korte Sætninger Land med en masse nye højskolesange, hvor Katrine Muff Enevoldsen har lavet smukke melodier til.

 

Stine Pilgaard (født 27. marts 1984 i Vejlby-Risskov ved Århus) er en dansk forfatter.

Stine Pilgaard blev student fra Risskov Gymnasium i 2003 og studerede derefter dansk og medievidenskab ved Aarhus Universitet. Hun blev bachelor i 2007 og blev året efter optaget på Forfatterskolen i København. Her afsluttede hun uddannelsen i 2010 og fortsatte danskstudierne ved Københavns Universitet hvorfra hun blev cand. Mag i 2012.

ADRESSE

Høje-Taastrup Rådhus
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Høje-Taastrup Rådhus
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/