Spejlmanden
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: onsdag D. 29. november '23
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL. 18:00
Varighed: 1 time og 30 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede siddepladser
  • onsdag 29. november '23 KL. 19.00
  • Spejlmanden

Anmelderne kalder Spejlmanden “et mesterværk af smoke and mirrors” og skriver “føj, hvor mungo park tager røven på os, og for pokker hvor føles det godt”.

SPEJLMANDEN er verdens første teaterstykke om den virkelige medieskandale, hvor den unge stjernejournalist Claas Relotius skrev sig til tops gennem hans rapportager fra verdens brændpunkter, som vækker tiltrængt næstekærlighed i en ellers polariseret og hadsk verden. Det eneste mén, er at det hele er løgn.

Så hvad skal hans kollega Juan gøre, da han som den eneste opdager, at de inspirerende historier synes at stå på et råddent fundament? Et fundament, der hverken er drevet af etik eller sandhed. Hvornår helliger målet midlet?

Følg med på en hæsblæsende jagt efter sandheden i en verden, hvor fiktion og følelser altid har ret. Det er Mungo Parks medrivende krydsning af ”Memento” og ”Et spørgsmål om ære”.

SPEJLMANDEN er baseret på den virkelige journalist Claas Relotius og hans myteomspundne artikler, som kun blev publiceret i den trykte udgave af avisen DER SPIEGEL (red. “Spejlet”).

Instruktør og dramatiker: Viktor Tjerneld, Medvirkende: Sebastian Aagaard-Williams, Henrik Prip og Rikke Westi Scenograf: Marie Moberg Lyddesigner: Emil Bøll Lysdesigner: Mikkel Givskov Instruktørassistent: Nicolaj Dissing Schledermann Praktikant: Signe Clemmesen Særlig tak til:  Felix Utting Coverfoto og pressefotos: Rumle Skafte

BILLETPRIS
Normalpris: 110kr. inkl. gebyr
Unge u. 25 år: 50kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/