🎄SE VORES JULEMENU TIL JERES JULEFROKOST I VORES HUSE LIGE HER🎄

🎄BESTIL HER

NYE ÅBNINGS- OG TELEFONTIDER FOR KULTURHUSENES KONTOR FRA FREDAG D. 1. DEC. I TAASTRUP KULTURCENTER
SE DEM HER

Sko/Torp med band
BILLETPRIS: 300 kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 10. november '23
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Ståpladser
  • fredag 10. november '23 KL. 20.00
  • Sko/Torp med band

Bandtour 2023 - så enkelt kan det siges, når en af Danmarks højst elskede musikalske duoer sætter kurs mod landets musik- og kulturhuse, med såvel store klassiske hits som helt nye kompositioner på set listen.

Med sig på holdet har de nogle af landets absolut stærkeste musikere. Nemlig Lars Daugaard på trommer, Søren Møller på keys, Thorbjörn Appehl på bas og Morten Woods på guitar, ved siden af Palle Torp og med Søren Sko i vanlig front på vokal.

- Egentlig tog vi jo på 30 års jubilæums-triotur i coronaens skygge i 2020. Det blev ærlig talt en lidt uforløst fornøjelse, overbroderet med syng med-forbud og pligtafstand mellem stolene. Publikum gav os masser af kærlighed bag mundbindene. Men restriktioner gjorde løbende, at vi var nød til at aflyse og blive hjemme. Det blev mildt sagt ikke den fejring af vores trofaste publikum, makkerskab og musikalske katalog gennem tre årtier, som vi havde håbet på og som vores loyale fans havde fortjent. Så nu er det tid til fuld revanche og afløb for al den energi og kærlighed, vi har sparet op gennem tre årtier til den ægte, autentiske musikalske live-oplevelse, når den er størst – set fra vores gren i skoven af musik”, siger forsanger Søren Sko og guitarist Palle Torp fortsætter;

”.. .vi elsker vores normale trio-set up, men det er skønt at folde musikken helt ud, som den oprindeligt er tænkt. Nu kommer vi helt tæt på sound’en fra de originale versioner, som mange og som vi selv elsker. Som musikere er vi nysgerrige på musik i alle dens former og udtryk – stort set. Men vores eget udtryk er det nære, det autentiske og det ægte og det har det altid været. På de mindste og på de største scener, Jeg synes selv at jeg spiller og at Søren synger langt bedre i dag end for 30 år siden. For sådan er det med den ægte vare – man skal øve sig og elske det, hver eneste dag. Det har vi altid gjort og det gør vi stadig. Vi spiller fandme godt. Vores musik er komponeret 1:1 til band, så nu skal den have fuld skralderbang. Ganske enkelt”, slutter Torp, akkompagneret af Sko på højlydt nik.

Med lovning om mere musik og mindre snak, er en efterårsaften i selskab med Sko/Torp og band måske et rigtigt gedigent bud på lidt mere ”skralderbang” i efterårsmørket. Der må synges, vrikkes og leves med for fuld udblæsning på rækkerne, såvel som til de stående taffel’er, der venter rundt om i landet. Med nye Sko/Torp favoritter, som også forventes at udkomme på EP til efteråret, samt – selvfølgelig - alle de originale hits, som hverken publikum eller bandet vil undvære.

Kort sagt, fuld plade og fuld skralderbang fra Sko/Torp anno 2023.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/