CAFÉEN I TAASTRUP KULTURCENTER ER LUKKET I UGE 8 PGA. OMBYGNING

Rumpistol
BILLETPRIS: 50 kr. inkl. gebyr
Dato: lørdag D. 4. februar '23
Tid: Kl. 10.00
Døre og bar åbner: KL. 9.30
 
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede
Aldersgruppe: 4-12 år
  • lørdag 4. februar '23 KL. 10.00
  • Rumpistol
    Tilbage til fremtiden

Tag dine børn med på en tidsrejse igennem 100 års elektronisk musik, når den elektroniske musiker og komponist Rumpistol inviterer til klanglig historietime og musikalsk legestue.

I et sjovt og engagerende show får Rumpistol skabt en forståelse af fortidens og nutidens teknologiske landvindinger, samt givet børnene en mulighed for selv at spille med.

Rumpistol introducerer et publikums-involverende musikforedrag bestående af alt lige fra George Antheil’s Ballet Mécanique (1924) over Raymond Scott’s reklamemusik fra 60’erne, synthesizermusik med Kraftwerk og Jean-Michel Jarre i 70’erne og videre frem til i dag. 

Gennem den musikalske tidsrejse bliver børnene introduceret til elektronisk musik som kredser om temaer som teknologi, rumfart, synthesizere, robotter og meget andet.

I et publikums-deltagende format bliver man bl.a. introduceret til synthesizeren, thereminen, kassettebåndet og vinylpladen, som alt sammen har været med til at udvikle og udbrede den elektroniske musik.

“Rumpistol: Tilbage til Fremtiden” har to gange været nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Børnejazznavn (2014 og 2017) og har bl.a. besøgt Hotel Cecil, Copenhagen Jazz FestivalStrøm FestivalFilm i Skoven (Århus), Posten Odeon (Odense) samt optrådt under Vinterjazz på venues og biblioteker rundt omkring i landet.

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk


ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk