Rasmus Bjergs Juleshow 2022
BILLETPRIS: 390 kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 1. december '22
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
Varighed: 2 x 40 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede
  • torsdag 1. december '22 KL. 20.00
  • Rasmus Bjergs Juleshow 2022
    Med Danmarks Underholdningsorkester

Når Rasmus Bjerg i december hylder julen og tager på juleshowtour rundt i landet bliver det med ingen ringere end Danmarks Underholdningsorkester i ryggen. Det bliver en aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra Rasmus Bjergs eget liv.

"Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang." fortæller Rasmus Bjerg.

Rasmus Bjerg, der selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, 'Julestjerner', men ellers kender vi ham blandt andet som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner - OG så kender vi ham ikke mindst også fra hans legendariske rolle som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, 'Så længe jeg lever'.

Rasmus Bjerg er en mangefacetteret entertainer og vil i løbet af aftenen træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske 'Disneys Juleshow', hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

Rasmus Bjerg, der også har arbejdet som konferencier og Tv-vært på blandt andet Alletiders Juleshow og Zulu Awards, kæder selv aftenen sammen, som vært på gallashowet. Publikum vil altså være i trygt og sjovt selskab, når Rasmus Bjerg slår dørene op til sit store juleshow for hele familien. Om showet fortæller Bjerg:

"Det er et klassisk juleshow som vi kender det og holder af - Dog med ét benspænd; Det er mig der styrer løjerne... og så er det aldrig til at vide hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas."

 

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk