Din Sovende Intelligens
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: onsdag D. 4. december '24
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 2 timer
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede siddepladser
  • onsdag 4. december '24 KL. 19.00
  • Din Sovende Intelligens

DIN SOVENDE INTELLIGENS - foredrag med forsker og drømmeekspert Michael Rohde


Vores natlige drømme bruges til meget mere, end vi tror. Michael Rohde er forsker i drømme og ubevidst intelligens og har studeret, hvordan vi kan forstå og udnytte vores drømme til at få vigtige informationer om vores mentale og fysiske helbred. Glæd dig til et øjenåbnende og underholdende foredrag - og få meget mere ud af dine natlige drømme. (Også for dig, der ikke kan huske dine drømme).

 

Drømme og deres betydning

Du er i frit fald, dine tænder falder ud, du løber uden at komme nogen vegne …  Selvom drømme kan handle om alt muligt, så er der flere drømme, som går igen hos rigtig mange mennesker. Få Michaels Rohdes forklaring på fænomenet og betydningen af nogle af de mest almindelige og spøjse drømme.

 

Drøm dig i live

Vores ubevidste intelligens (natlige drømme) er vanvittigt god til at fortælle os, når vi lever ude af trit med os selv. Indholdet af vores natlige drømme er på denne måde ”intuition” og ”mavefornemmelse” smidt lige i hovedet på os. Drømmetilstanden er desuden den mest kreative hjernetilstand vi har, og flere ting, herunder søgemaskinen Google, ville ikke eksistere, hvis ikke det var løsninger udtænkt i drømme. 

 

Det kræver selvfølgelig, at man både kan huske og forstå sine drømme. Begge dele kan læres – og er en del af foredraget.

 

Drømme og sundhed

Dine egne natlige drømme fortæller meget præcist om, hvordan du (egentlig) har det. Både kropsligt og mentalt. Eksempelvis kan dine drømme meget tydeligt fortælle dig, at du er tæt på at gå ned med stress. Om du har en fysisk sygdom - i et meget tidligt stadie. Alt sammen, hvis du ellers har for vane at lytte til dine drømme.

Om Michael Rohde

Michael Rohde er forsker og forfatter i drømme og ubevidst intelligens (drømmeekspert). Han er oprindeligt uddannet cand.merc. i International Business (CBS), har en bachelor i psykologi (Lund Universitet), og er desuden medlem af International Association for the Study of Dreams, IASD.

BILLETPRIS
Gulv: 384kr. inkl. gebyr
Tribune: 384kr. inkl. gebyr
Balkon: 334kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
TIKKO
Tlf.: 88 77 57 70
E-mail: kontakt@tikko.dk


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
TIKKO
Tlf.: 88 77 57 70
E-mail: kontakt@tikko.dk