Malene fra Villa Violvej
BILLETPRIS: 60 kr. inkl. gebyr
Dato: lørdag D. 9. marts '24
Tid: Kl. 10.00
Døre og bar åbner: KL. 9:30
Varighed: 30 min.
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede siddepladser
Aldersgruppe: 3-6 år
  • lørdag 9. marts '24 KL. 10.00
  • Malene fra Villa Violvej

Malene fra Villa Violvej underholder børnene i et helt nyt og meget flot scene-show, hvor hun synger alle de populære og sjove sange fra sin sangskat.

Det nye show med Malene fra Villa Violvej tager udgangspunkt i de 3 albums og singlen med titelmelodien: ”Villa Violvej”, der er udgivet marts 2023. Sangene kan alle børn synge med på og med sig på scenen har Malene et flot bagtæppe, der illustrerer huset på Villa Violvej samt flotte rekvisitter som dekoration, der fortryller børnene ind i hendes univers.

Den kendte sangerinde og artist Malene Qvist (kendt fra popgruppen Sukkerchok og Rasmus Klump show) er frontfiguren i det nye børneunivers, som foregår på den eventyrlige Villa Violvej. Et fantastisk sted, som er fyldt med farver, musik, fantasi og kreative påfund.

Udover titelmelodien, fortolker Malene velkendte børnesange i det nærværende og energifyldte univers. Emner som genbrug, nostalgi og dét at gøre sig umage og turde være sig selv, ligger Malene på sinde, og kommer til udtryk i konceptet.

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: billetter@htk.dk


ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: billetter@htk.dk