Lasse Skriver
BILLETPRIS: 215 kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 11. oktober '24
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Ståpladser
  • fredag 11. oktober '24 KL. 20.00
  • Lasse Skriver

Oplev Lasse Skriver i Taastrup Teater & Musikhus fredag d. 11. oktober!!!

Vi kender efterhånden alle historien om den unge tømrer, der med ungt mod og en stor drøm, tog chancen og trådte på skærmen foran hele landet i X-factor. Uanset udfaldet ville det vise sig at have været den rette beslutning for det unge talent. Lasse Skriver skrev hurtigt kontrakt med Sony i samme periode, og samarbejdet har siden mundet ud i en række af singler, heriblandt ”Like It”, ”Looking For Love”, ”Sometimes I Feel”, samt EP’en ”Love Is Strange”, der sammenlagt har flere millioner streams, samt lune radioplaceringer og tilføjelser til Spotify playlister.

Lasse Skrivers karriere har været på kometfart lige siden og ikke nok med at have udviklet sig som udøvende, professionel artist, har han også rykket sig personligt. En mere moden og voksen Lasse, er den vi i dag ser stå på scener over hele landet - om det så er på festivaler som Smukfest, SPOT Festival, Jelling Festival, eller diverse koncerthuse. En musiker og sanger, der stadig arbejder lige så hårdt for at opnå sine drømme, som han altid har gjort.

Et stort skridt på vejen mod dette, var da Lasse i december 2022 drog på sin første Danmarksturné. Turneén fortsatte helt ind i 2023, så endnu flere fans kunne opleve det populære sterneskud live. Samme tendes gjaldt også for hans debut i Store VEGA, som blev stablet på benene efter billetterne til den oprindelige koncert i Lille VEGA mildest talt blev revet væk.  

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik - og samtidig inspirerende for mange unge mennesker, der befinder sig samme sted i livet som Lasse selv og drømmer om at kunne leve af at gøre det man elsker. Til efteråret 2024, gør Lasse Skriver netop det, når han tager på efterårsturné rundt i landet og endnu en gang tryllerbinder os med hans magiske stemme.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/