Lærke Kløvedal - "Sømærke"
BILLETPRIS: 110 kr. inkl. gebyr
Dato: onsdag D. 11. september '24
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL. 18:00
Varighed: 2x45 min.
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede siddepladser
  • onsdag 11. september '24 KL. 19.00
  • Lærke Kløvedal - "Sømærke"

Moderator: Pernille Kaufmann

Onsdag d. 11. september 2024 kan du i Medborgerhuset i Taastrup opleve Lærke Kløvedal fortælle om sin stærke bog og erindringsfortælling "Sømærke". Moderator på aftenen vil være Pernille Kaufmann.

En poetisk og usentimental undersøgelse af, hvad og hvem der former os – på godt og på ondt. Om at være barn af eventyrere og idealister, men savne kort og kompas til virkeligheden.

Lærke vokser op med et berømt efternavn og en familie i evig bevægelse. Hun har ni sted- og halvsøskende, men føler sig mest som enebarn. Hendes far sejler på verdens syv have og fylder meget, selv om han findes meget lidt i Lærkes liv. Hendes mor flytter i kvindekollektiv i en flække i Thy og senere sammen med en ny mand. Den unge Lærke kan hverken finde sine ben i provinsens ungdomsliv eller i sin fars storfamilie af larmende eventyrere. Først da hun flytter til København, lander hun i et liv, der føles som hendes eget.

Gennem en række krydsklip mellem opvækst og voksenliv, Vesterhav og storby, sansning og refleksion tegner Sømærke et ømt og nøgternt generationsportræt. En stærk og rørende dannelsesberetning om rastløshed og længslen efter at finde et ståsted. Og om at turde møde dyb, varig kærlighed, når man er vokset op med idealet om stormfuld og forbigående forelskelse.

 

Lærke Kløvedal er født i 1978 og uddannet filmproducer og journalist. Hun er madanmelder på Politiken og vært på portrætprogrammet Det sidste måltid. Bor på Amager med sin kæreste og deres tre sammenbragte drenge.

 

Foto: Petra Kleis

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk
Hjemmeside: https://bibliotek.htk.dk/

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk
Hjemmeside: https://bibliotek.htk.dk/