KOMETEN & LILLEBROR
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: søndag D. 6. april '25
Tid: Kl. 19.30
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 2 timer og 5 min
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede siddepladser
  • søndag 6. april '25 KL. 19.30
  • KOMETEN & LILLEBROR

Jensen & Birch … et generations-clash? 


To skuespillere, der for første gang sætter hinanden stævne på en teaterscene. Den ene er talentfuld – den anden er fuld af talent … eller hedder det mon: var? I 2024 kan de fejre 100 års fødselsdag – tilsammen! Den ene 24 og den anden 76 – og vi siger ikke, hvem der er hvad! I 2023 kom de ved et tilfælde til at spille sammen en hel sommer – og opdagede at de lo ad det samme. De kaster sig nu ud i to krævende hovedroller. Er det for tidligt for den ene? Og for sent for den anden? Når man er ung, bli’r man naturligvis ældre – men bli’r man mon også yngre med alderen?
HVAD HANDLER DET OM? Den gamle skuespiller har haft en strålende karriere og opnåede tidligt tilnavnet ”kometen i dansk teater”. Det er der ganske vist ikke længere andre end ham selv, der kan huske, men han koketterer gerne med det. Han opsøges nu af sin meget yngre lillebror. Det viser sig, at det ikke bare er et almindeligt familiebesøg. Den unge skuespiller vil gerne læse hos den gamle nestor. Han er lige startet i faget – og skal forberede sig på en vigtig casting. Den gamle er ellers ved at starte prøver på sin afskedsforestilling, hvor han for allersidste gang, skal spille den store hovedrolle Leopold i ”Sommer i Tyrol”. Den rolle, Dirch Passer i sin tid spillede på film. Han er ganske vist efterhånden alt for gammel til rollen, men han har spillet den så mange gange – og der er jo også noget, der hedder sminke. Måske skulle man overveje to lag?
Men årlrajt … måske kan han få producenten overtalt til at lade lillebroren spille rollen som piccolo i Den Hvide Hest? Sådan startede Ove Sprogøe! De starter prøver, hvor den ene har erfaring, men den anden viser sig at ha’ det, man kalder ”funny bones” – altså et næsten overskyggende talent. Er der basis for jalousi? Den store aldersforskel mellem de to brødre kaster hele tiden skygger… Kan et menneske ligefrem drives til mordforsøg? Det spidser til… MEN SÅ SKER DER NOGET!!! Det var også på tide.


Medvirkende: Flemming Jensen og Lukas Birch
Instruktion: Lars Knutzon
Producent: Jangmarks Agentur

Varighed: 2:05 t. med pause

BILLETPRIS
A løssalg: 335kr. inkl. gebyr
b løssalg: 310kr. inkl. gebyr
A Ung: 135kr. inkl. gebyr
B Ung: 135kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup Teaterforening
Tlf.: 25 36 90 73
E-mail: info@ht-teaterforening.dk
Hjemmeside: https://www.ht-teaterforening.dk/

PRODUCENT
Jangmarks Agentur
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup Teaterforening
Tlf.: 25 36 90 73
E-mail: info@ht-teaterforening.dk
Hjemmeside: https://www.ht-teaterforening.dk/

PRODUCENT
Jangmarks Agentur