Julies Julemission og julegaveværksted
BILLETPRIS: 80 kr. inkl. gebyr
Dato: lørdag D. 30. november '24
Tid: Kl. 10.00
Døre og bar åbner: KL.
Varighed: 2 timer
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede siddepladser
Aldersgruppe: 4-9 år
  • lørdag 30. november '24 KL. 10.00
  • Julies Julemission og julegaveværksted

Et klassisk juleeventyr med klima og kanel 

Far shopper nyt, stort og dyrt på nettet. Årets julefarve er gul, og fluks bestiller han nyt plastik julepynt, som de kan tage med på all-inclusiv-jul sydpå. 

Julie har ikke lyst til jul i 40 graders fugtig varme med far i meget små lycra-badebukser. Og i bedste Agent-stil planlægger hun julemissionen: Få far i julestemningen og holde jul hjemme! 

Men missionen må unægteligt gå til det mørke loft, hvor alt det gamle, hyggelige julepynt ligger, men hvor der ofte høres en mystisk puslen fra. 

På loftet bor nissen Nis sammen med alt det andet gamle skidt og skrammel, som smides væk. Han er blevet overflødig i den moderne forbrugsjul, så da Julie afbryder hans middagslur, er det ikke venskab ved første blik.  

Hvis Julie skal have Nis med på sin julemission, må hun først bestå den store nissetest, og kan mennesker overhoved det? Lykkedes det Julie at gennemføre sin mission, stoppe forbrugshjulet og få far i god gammeldags julestemning? 

En sanselig og kreativ forestilling om klimaspørgsmål og -løsninger i børnehøjde, fortalt i rammerne af julens kendte traditioner. En forestilling om genbrug, affaldssortering, vaner og forbrug – og om børns utrolige fantasi og ukuelige gåpåmod.  

ADVARSEL: Der vil blive opfordret til genbrug og nedsættelse af generelt forbrug i løbet af forestillingen.  

Julegave Kreaværksted 

Efter forestillingen åbner Klimakysset op for julegave kreaværksted. Her bliver børnene guidet til at lave julegaver af genbrugsmaterialer, fx dåseblomster, til -og -fra kort, knallerter mm. Der er ingen grænser for hvad fantasien og kreativiteten kan kreere, når materialerne først ligger tilgængeligt. Visse af de ting vi laver, vil også kunne ses i forestillingen.   

Klimakysset medbringer materialer, men man er altid velkommen til selv at tage noget med.  

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup for børn
Tlf.: 43 35 28 43
E-mail: kulturhusene@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup for børn
Tlf.: 43 35 28 43
E-mail: kulturhusene@htk.dk
Hjemmeside: https://kulturhusenehtk.dk