Jesper Vollmer
BILLETPRIS: 150 kr. inkl. gebyr
Dato: tirsdag D. 15. november '22
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL. 18:00
Varighed: 2 timer
Venue: Hedehuset
Pladser: Unummererede
  • tirsdag 15. november '22 KL. 19.00
  • Jesper Vollmer

Kom med til en spændende aften når Jesper Vollmer fortæller om både sit liv som køkkenchef i kongehuset og ulykken der ændrede hans liv på et splitsekund.

I første del af foredraget vil Jesper fortælle om sit liv i kongehuset. Som køkkenchef igennem 10 år i det danske kongehus har Jesper Vollmer en indsigt i det royale liv, som kun er de færreste forundt. Jesper fortæller om det traditionsrige køkken og giver et mere nuanceret billede af hoffet.

Anden del af foredraget vil Jesper tage os med tilbage til dengang et hovedspring gik galt, og han stod helt ude på kanten af livet. Hans liv var ændret på et splitsekund. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at han ikke sidder i en rullestol den dag i dag.

Hvad sker der når ens livsgrundlag ændres på et øjeblik? Når alle ens prioriteter pludselig ændres, og man må begynde forfra med alt? Hvilke indre kræfter kan man mobilisere, og hvad betyder ting som familie, kærlighed, socialt samvær og penge?

Jesper tager i det livsbekræftende og tankevækkende foredrag sit publikum med igennem tre faser: Før ulykken, genoptræningsforløbet og livet på den anden side.

Det er en inspirerende og positiv fortælling om, hvordan livet og fremtiden kan se mørk og dyster ud – og alligevel forvandle sig til en positiv fortælling i sidste ende.

ADRESSE

Hedehuset
Hovedgaden 371 B
2640 Hedehusene

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk


ADRESSE

Hedehuset
Hovedgaden 371 B
2640 Hedehusene

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk