Bobo Moreno & The Soul Shakers
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: lørdag D. 21. januar '23
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
Varighed: 2 x 45 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede
  • lørdag 21. januar '23 KL. 20.00
  • Bobo Moreno & The Soul Shakers
    JAZZ I UGE 3

FIRE JAZZ-KONCERTER I UGE 3

KØB PARTOUTBILLET TIL ALLE FIRE KONCERTER FOR 400 KR. INKL. GEBYR (SPAR 400 KR.)

SE ALLE KONCERTER HER

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange. Han har kunne opleves i mange tv-optrædener i musik- og underholdningsshow, og så har han igennem årene arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D og Birthe Kjær.

Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno til koncerter på de danske spillesteder, hvor der er garanti for masser af dejlig musik og en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Bobo medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere:

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Han har udgivet 6 CD’er i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe for nylig fik den prestigefyldte Ben Webster pris. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker.

Esben Bach er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- og jazzscene. Hans eminente teknik og store kendskab til mange stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Hans groovy trommespil høres bl.a. i utallige konstellationer på den danske blues scene.

BILLETPRIS
Partoutbillet (Billetter til alle fire koncerter eftersendes efter køb): 400kr. inkl. gebyr
For denne koncert: 200kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk