Generation 9/11
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: mandag D. 7. november '22
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
Varighed: 1 time og 15 min.
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede
  • mandag 7. november '22 KL. 20.00
  • Generation 9/11

Er du med os eller imod os?

Danske Esther er på sin amerikanske skole i 2001, da allekaldet lyder. Hun er 11 år og lige flyttet fra Nordvest til New York. I kantinen bliver alle børnene bedt om at dele sig i to grupper: dem der har forældre, der arbejder i tvillingetårnene, og dem der ikke har.

Terrorangrebet slår sprækker helt ud i den amerikanske forstadsidyl, hvor Esther bor. De voksne forvandler sig til groteske og forskruede skabninger, der snakker om krig, konspirationer og politik. Splittelsen i det amerikanske samfund rammer lige ned i Esthers vennegruppe, som nu, overladt til sig selv, skal lære at navigere i en ny, uigennemskuelig verdensorden på egen hånd. “Either you are with us or you are with the terrorists”, sagde Bush. Hvad gjorde det ved børnene af 11. september at blive tvunget til at vælge side?

Dramatiker Nanna P. Tüchsen var selv 11 år og boede med sin familie i en forstad til New York, da flyene ramte. Oplevelsen sidder stadig i hende som to tårne, der bliver ved med at vokse i maven. Forestillingen er instrueret af Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer.

Co-produktion med Betty Nansen Teatret markerer 20-året for 11. september

GENERATION 9/11 er skabt i samarbejde med Betty Nansen Teatret, hvor den har premiere den 11. september 2021, som er 20-året for terrorangrebet i New York.

Medvirkende: Sebastian Henry Aagaard-Williams, Emma Silja Sångren, Søren Birch Plum Dramatiker: Nanna Plechinger Tüchsen Instruktør: Anna Malzer Scenograf: Ida Grarup Lyddesign: Emil Bøll Lysdesign: Christian Alkjær Speak: Amelia Høy Coverfoto og pressefotos: Miklos Szabo Varighed: 1t. 15 min.

BILLETPRIS
Normalpris: 110kr. inkl. gebyr
Børn og Unge U/25 år: 60kr. inkl. gebyr
Årskort: Køb billet via Mungo Parks hjemmeside - 0kr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk


ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk