Udstilling af Juel Verlands Galleri i samarbejde med Taastrup Kunstforening
BILLETPRIS: kr. inkl. gebyr
Dato: tirsdag D. 27. september '22
Tid: Kl. 19.30
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Taastrup Kulturcenter
Pladser: Unummererede
  • tirsdag 27. september '22 KL. 19.30
  • Udstilling af Juel Verlands Galleri i samarbejde med Taastrup Kunstforening

Gallerist Pia Juel Verland fra Galleri Juel Verland Art i Holbæk har siden 2008 drevet galleri i Holbæk, hvor både store danske og ikke mindst udenlandske navne har været flittige udstillere.

Pia Juel Verland har samlet en udstilling med ikke mindre end 5 forskellige kunstnere, hvor af de 3 er internationale. Så når man besøger udstillingen, vil man kunne se smukke naturbilleder med abstraktion fra færøske Birgit Kirke, norske Anne-Mette Nylands for[1]tolkning af faunaen, danske Robert Røssell med sine anderledes og skønne portrætter, Susan Otvig Busch med sine kæmpe akvareller af folkeslag og stammer, samt galleriets hovednavn igennem de sidste 8 år franske Claudie Poinsard.

Af de fem kunstnere har de fire af kunstnere en kunstuddannelse bag sig. Den norske Anne-Mette Nyland er uddannet fra kunstakademiet i Århus og den franske Claudie Poinsard er uddannet fra to forskellige kunstakademier i Frankrig.

Robert Røssell er uddannet fra designskolen og har siden undervist på billedkunstskoler. Birgit Kirke er uddannet i tekstilbranchen, hvor hun tegnede mønstre imens hun ved siden af jobbet udviklede sin billedkunst. Susan Otvig Busch er uddannet cand.mag. og har efterfølgende igennem årene uddannet sig på kunstakademiet i Århus. Susan maler både olie og akvarelbilleder og mønstrer begge dele med lige stor dygtighed.

Under ferniseringen vil den unge Sebastian Christiansen underholde os med Jazzstandarder på sin guitar.

ADRESSE

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Kunstforening
Tlf.: 40632785
E-mail: pia@verland.dk


ADRESSE

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Kunstforening
Tlf.: 40632785
E-mail: pia@verland.dk