Diana Ross Tribute
BILLETPRIS: 175 kr. inkl. gebyr
Dato: fredag D. 15. november '24
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
Varighed: 90
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede siddepladser
  • fredag 15. november '24 KL. 20.00
  • Diana Ross Tribute
    – The Sound of Young America

Tag med en tur i tidsmaskinen på rejse gennem Motownsoul, rhythm’n blues, disco og pop, når råswingende Diana Ross Tribute med to funklende stjerneskud i dansk musik, sangerinderne Ayoe Angelica og Feridah Rose, fortolker Diana Ross’ iørefaldende musik fra tre årtier. 

At Diana Ross har et solidt greb i publikum på tværs af generationer, beviste hun, da hun fyldte Royal Arena til bristepunktet i 2023. Gennem tre årtier toppede Ross utallige gange hitlisterne med svedige dansehits og smukke popballader som Can’t Hurry Love, Love Hangover og Upside Down, og hun er en rollemodel, der har banet vejen for afroamerikanske kunstnere, så også på denne måde vil hendes musik og hendes historie os noget i dag. 

Ved koncerten med Diana Ross Tribute får du udover musikken også historien bag en af det 20. århundredes  mest stilskabende popkunstnere. Som forsanger i The Supremes var hun – med sin sensuelle, bittersøde vokal – og med en perlerække af sange, der balancerer smukt mellem soul og pop – med til at skabe Motowns ‘sound of young America’.  
 
Glæd dig til et medrivende Motownshow, der giver dig lyst til at danse, og som åbner et gyldent og nostalgisk kapitel i musikhistorien med elegante nyfortolkninger af Diana Ross-hits og udvalgte klassikere af Marvin Gaye, Stevie Wonder og Martha and The Vandellas.
 
Line up 
 
Ayoe Angelica - sang 
Feridah Rose - sang 
Jesper Løvdal - saxofoner 
Thomas Maintz - guitar 
Thomas Bornø - keyboards 
Morten Ankarfeldt - bas 
Ulrik Bisgaard - trommer 

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musik
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musik
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/