Comedyklubben Junior
BILLETPRIS: 70 kr. inkl. gebyr
Dato: søndag D. 3. november '24
Tid: Kl. 11.00
Døre og bar åbner: KL. 10:00
 
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede siddepladser
Aldersgruppe: 6-13 år
  • søndag 3. november '24 KL. 11.00
  • Comedyklubben Junior

Comedyklubben Junior er tilbage på Medborgerhuset til en forrygende formiddag med komik for børn og forældre. Her er både musik, magisk og masser af fjol, når vores sjoveste artister giver den gas på scenen og laver show. 

Denne dag kan du bla. opleve: 

Valdemar Pustelnik (Vært) 

Hos Comedyklubben Junior er Valdemar vært og arrangementets tovholder. Han guider publikum igennem showet, samtidigt med, at han underholder og inddrager både børn og voksne. Det at lave sjov, der rammer både børn og forældre, er en kunst i sig selv. 

Lars Udengaard 

Tryllekunst, skuespil, improcomedy - Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer. 

Sunny Cagara 

Sunny har optrådt rundt omkring i verden i lande som, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, England og USA i New York og Las Vegas. Gennem de sidste 10 år har han haft mere end 1500 shows, så vi garanterer, at han leverer et fantastisk show. Sunny show består af magi, stand-up og tankelæsning….Så pas på hvad I tænker og pas på uret, for han er også ret god til at stjæle ure. 

Du kender måske Sunny fra Danmark har talent 2019, hvor han fik en flot 2. plads. 

Elias Orwell 

"Elias Orwell er Freestyle rapper. Med sin humoristiske stil og brede smil blev han i 2019 Danmarksmester i Freestyle Rap. Humoren har han dyrket lige siden og arbejder i et krydsfelt mellem Comedy og Freestyle Rap. Sammen med publikum får han skabt en oplevelse hvor alt er improviseret, umiddelbart og sjovt." 

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk


ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup For Børn
Tlf.: 43352843
E-mail: kulturhusene@htk.dk