CAFÉEN I TAASTRUP KULTURCENTER ER LUKKET I UGE 8 PGA. OMBYGNING

Comedyklubben Deluxe
BILLETPRIS: 270 kr. inkl. gebyr
Dato: lørdag D. 18. november '23
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. 19:00
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede siddepladser
  • lørdag 18. november '23 KL. 20.00
  • Comedyklubben Deluxe
    Thomas Hartmann / Michael Schøt / Ane Høgsberg / Jakob Thrane

Taastrup Teater & Musikhus præsenterer i samarbejde med Comedyklubben en helt særlig stand-up aften.

I et unik show samler vi 5 af landets dygtigste komikere på samme scene, der med højt tempo leverer en aften, som du ikke kommer til at glemme.

 

Thomas Hartmann
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.
Med sine 25 års erfaring tager han publikum i hånden, og tager dem med på en rejse ned af latterens landevej.

Michael Schøt
Michael Schøt er en af landets sjoveste politiske kommentatorer. Siden debutten i 1999 har han lagt sale ned over hele landet og har stået bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”.
Michael Schøt var i 2021 og 22 på tour med sit anmelderroste one-man-show “Dæmonkrati”.

Ane Høgsberg:
Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla.
I 2022 var Ane hele landet rundt med sit seneste soloshow "Morskab".

Jakob Thrane
Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der storhittede med sangen ”Forfest” i 2015, og stadig udkommer med sketches og ny musik. De udkom også som en sitcom på Zulu under titlen "Umage".  I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere. Helt uerfaren er Jakob heller ikke, da han har optrådt siden 2009 og har besteget scener i hele landet. Han har turneret landet rundt med sit oneman-show "Hurtig" og så har han været med i Stormester sæson 4.

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 43352770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/