California Dreaming
BILLETPRIS: 295kr kr. inkl. gebyr
Dato: torsdag D. 10. oktober '24
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL. kl 19:00
Varighed: 90min
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Nummererede siddepladser
  • torsdag 10. oktober '24 KL. 20.00
  • California Dreaming
    Kajsa Vala, Jimmy Jørgensen, Kaya Brüel og Poul Halberg

Nogle af Danmarks bedste sangere og musikere tager dig med på en musikalske rejse tilbage til 1960’ernes solbeskinnede Californien med koncerten California Dreaming


The Doors, The Eagles, The Monkees, Crosby, Stills, Nash & Young, Carole King og Joni Mitchell er nogle af de musikere, der i 1960’erne og 70’erne bosatte sig det pittoreske Laurel Canyon og skabte den helt særlige, drømmende californiske lyd, vi stadig elsker i dag.

Laurel Canyon var en kunstnerkoloni, hvor alle, selvom de boede i egne huse, kom og gik hos hinanden som en stor familie. Lyden af musik kunne høres overalt, både dag og nat. Tonerne, der fyldte luften mellem de blomstrende bjergskråninger, kunne være The Byrds, der øvede Mr. Tambourine Man, måske Frank Zappa, der holdt audition for håbefulde unge bands, eller et party i haven hos Mama Cass. Flere engelske musikere besøgte kollegerne i Laurel Canyon, når de havde mulighed for det, og var med til at sætte deres præg på lyden.
Med så mange musikalsk kreative mennesker samlet på et sted, var det uundgåeligt at der blev skabt udødelig musik. Nu bliver de smukke melodier fortolket af Kajsa Vala, Jimmy Jørgensen, Kaya Brüel og Poul Halberg i koncerten California Dreaming – som både er titlen på The Mamas and The Papas legendariske nummer og det perfekte billede på den musik og ånd, der opstod i Laurel Canyon i 1960’erne.

Bandet, der bakker de fire i front op, består af nogle af landets bedste musikere og er ført an af kapelmester Kennet Lauridsen.
 

 

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/