Adrian Hughes - Mors Dreng
BILLETPRIS: 75 kr. inkl. gebyr
Dato: mandag D. 2. oktober '23
Tid: Kl. 19.00
Døre og bar åbner: KL. 18:00
Varighed: 2 timer
Venue: Medborgerhuset
Pladser: Unummererede siddepladser
  • mandag 2. oktober '23 KL. 19.00
  • Adrian Hughes - Mors Dreng

I sommeren 2021 fortalte Adrian Hughes sin mors og morfars spektakulært glamourøse og tragiske historie i podcasten Mors afskedsbrev. Med over 1,8 mio. downloads er den i 2022 DR Lyds største dokumentarsucces.

Med bogen Mors dreng – erindringer om familien Dreyers magt og millioner dykker Adrian Hughes nu endnu længere ind i historien, og folder den ud for fulde blafrende gardiner. Han har fået adgang til en lang række kilder, som har fulgt begivenhederne tæt og kommer helt ind i hovedpersonernes soveværelser.

Adrians morfar var den i sin samtid kendte byggematador, Thorvald Dreyer, som levede i en pressedækket offentlig trekant mellem hans hustru, Margot Dreyer, og hans nære ven, Frederiksbergs borgmester, Arne Stæhr Johansen, kaldet Stæhren.

Adrians mor, Jette, voksede op som millionærbarn, men Thorvald stødte hende gradvist fra sig. Med alle materielle muligheder døde millionæren bitter og alene uden kontakt med sine fire døtre eller børnebørn. Familierelationerne fortsatte i frit fald hos Adrians mor, som efter sin død efterlod sig et chokerende afskedsbrev. Hun roste kærligt Adrian og hans lillebror og var hånende og hadsk mod hans tre ældre brødre.

I foredraget viser Hughes de billeder, videoer og smalfilm, som ikke kunne ses i radioen, og han stiller spørgsmålene; om fortidens familiære traumer altid vil følge med, og om vi kan vælge hvilket menneske, vi gerne vil være?

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk
Hjemmeside: https://bibliotek.htk.dk

ADRESSE

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

ARRANGØR
Høje-Taastrup Bibliotekerne
Tlf.: 43352000
E-mail: bib@htk.dk
Hjemmeside: https://bibliotek.htk.dk