Aarhus Jazz Orchestra
BILLETPRIS: Flere priser nedenfor
Dato: tirsdag D. 8. oktober '24
Tid: Kl. 20.00
Døre og bar åbner: KL.
 
Venue: Taastrup Teater & Musikhus
Pladser: Unummererede siddepladser
  • tirsdag 8. oktober '24 KL. 20.00
  • Aarhus Jazz Orchestra

FIRE JAZZ-KONCERTER I OKTOBER OG NOVEMBER 2024

KØB PARTOUTBILLET TIL ALLE FIRE KONCERTER FOR 400 KR. INKL. GEBYR (SPAR 600 KR.)

SE ALLE FIRE JAZZ-KONCERTER PÅ HJEMMESIDEN

 

Aarhus Jazz Orchestra præsenterer SHAPESHIFTER

Til denne koncert præsenterer Aarhus Jazz Orchestra en unik mulighed for at høre en udvidet version af det toneangivende big band Aarhus Jazz Orchestra. Sammen med den anerkendte britiske pianist og producer Bill Laurance, kendt fra Snarky Puppy, har orkestret udviklet ny musik til en kommende albumudgivelse. Musikken er varieret og skræddersyet til orkestret, og spænder bredt inden for fusionsgenren; fra intenst orkestreret rytmisk samspil, til åbne atmosfæriske lydlandskaber, og er inspireret af lyden af bl.a. Snarky Puppy, Ben Wendel og Brecker Brothers.

Til koncerten kan man opleve Aarhus Jazz Orchestra udfolde de fælles musikalske visioner i de fremadskuende big band arrangementer, der tager udgangspunkt i kompositioner af saxofonist/komponist Michael Bladt.

De musikalske ambitioner har udvidet orkestret med musikere kendt fra bla. den fremadstormende neo-soul-gruppe Abekejser, samt den polsk/tyske percussionist Bodek Janke.

Bodek Janke’s unikke og enestående spillestil på trommer, indisk tabla og forskellige percussioninstrumenter har givet ham muligheder for at samarbejde med musikere som Yo-Yo Ma, Snarky Puppy, Bill Evans, Bobo Stenson, Gilad Hekselman, WDR, NDR & HR Radio bigbands og mange andre.

Aarhus Jazz Orchestra er et prisvindende aarhusiansk bigband, der med en åben og nysgerrig tilgang til musikken arbejder med at skubbe grænserne for bigbandmusikken. I orkestret sidder nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og de høster jævnligt rosende anmeldelser, ligesom de har vundet flere priser ved Danish Music Awards Jazz.
www.aarhusjazzorchestra.dk

SHAPESHIFTER er et festfyrværkeri af rytmer, hårdtslående blæsere, synthesizers, fængende melodier og dramatiske arrangementer skræddersyet i samarbejde med en af nutidens mest markant stemmer indenfor fusionsgenren.


Partout-billet til alle fire jazz-koncerter: 400 kr. inkl. gebyr

: 250krkr. inkl. gebyr
 
ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/

ADRESSE

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

ARRANGØR
Taastrup Teater & Musikhus
Tlf.: 4335 2770
E-mail: billetter@htk.dk
Hjemmeside: https://teaterogmusik.dk/