sortér
BY
Vælg "Alle" for at sortere på by
Kapacitet
1 - 10 pers.
11 - 25 pers.
26 - 50 pers.
51 - 99 pers.
100 - 150 pers.
+ 150 pers.
Andet
Café
Handicapvenlig
Tæt på togstation
Parkering
AnvendRyd filtre
Salen
/ hedehuset

Salen i Hedehuset kan rumme 250 personer i biografopstilling. Det store rum er lyst og har højt til loftet, og med bar, scene og professionelle lyd- og lysforhold er det ideelt til større events.

Lokale 2
/ hedehuset

I Lokale 2 er der plads til 50 personer, og lokalet er velegnet til møder og undervisning.

Lokale 3
/ hedehuset

I Lokale 3 kan I være 12 personer, og lokalet er et oplagt valg til  mindre møder eller undervisning.

Lokale 4
/ hedehuset

I Lokale 4 er der plads til 30 personer, og lokalet egner sig derfor fint til møder og undervisning.

Store sal
/ medborgerhuset

Store Sal er Medborgerhusets venue til teater, koncerter, foredrag, stand-up og lignende. Salen bruges også til møder og holdundervisning. Store Sal kan huse 188 stående publikummer (148 på gulv + 40 på balkon), 132 personer ved biografopstilling og 124 personer ved borde.

Lille sal
/ medborgerhuset

Lille Sal er Medborgerhusets næststørste sal. Lokalet er lyst og rummeligt med plads til 50 personer - perfekt til foredrag, et større møde eller en yogatime.

Lokalet ligger på første sal. 

Suiten
/ medborgerhuset

Suiten kan rumme op til 24 personer og er velegnet til især møder og undervisning. Lokalet ligger i stueplan - tæt på café og toiletter.

 

Værelse 1
/ medborgerhuset

I Værelse 1 kan man være op til 36 personer til fx møder eller undervisning. Lokalet ligger på første sal og har mulighed for mørklægning.

Værelse 2
/ medborgerhuset

I Værelse 2 kan I være op til 12 personer, og lokalet er derfor perfekt til det mindre møde eller undervisningshold. Værelse 2 er et dejligt lyst rum med udsigt over Taastrup Hovedgade.

Lokalet ligger på 1. sal.

Koncertsalen
/ Taastrup Kulturcenter

Koncertsalen er Taastrup Kulturcenters største lokale med plads til 248 personer - både stående og siddende. Salens størrelse samt den 70 m2 store scene gør rummet perfekt til koncerter, dans, konferencer, undervisning, større møder og meget andet.

Kultursalen
/ Taastrup Kulturcenter

I Kultursalen kan I være op til 148 personer, og lokalet giver rig mulighed for arrangementer som foredrag, dans og afspænding samt møder, undervisning.

Lokale 1
/ Taastrup Kulturcenter

I Lokale 1 kan I være op til 16 personer til fx møder eller undervisning. Lokalet ligger med tilgang til caféen og med udsigt til Taastrup Kulturcenters have.

Lokale 2
/ Taastrup Kulturcenter

Lokale 2 kan rumme op til 20 personer og er velegnet til møder eller undervisning. Lokalet ligger med tilgang til caféen og nær toiletter.

 

Lokale 3
/ Taastrup Kulturcenter

Lokale 3 er med en kapacitet på 70 personer velegnet til større møder, kurser mm. Lokalet ligger med tilgang til caféen og med udsigt til Taastrup Kulturcenters have.

Lokale 4
/ Taastrup Kulturcenter

Lokale 4 egner sig godt til større møder og undervisning, da lokalet kan rumme op til 50 personer. Lokalet ligger med tilgang til caféen og nær toiletter.

Pejsestuen
/ Taastrup Kulturcenter

Pejsestuen er et hyggeligt lokale med pejs og sofaer i den ene ende og en traditionel bordopstilling i den anden. Pejsestien kan rumme op til 35 personer og giver mulighed for møder, undervisning og receptioner.

Kældersalen
/ Taastrup Kulturcenter

Kældersalen er et oplagt lokale til yoga, dans, gymnastik eller musikundervisning. Kælderslaen kan rumme op til 30 personer.

Billede er på vej.