Lokaler Taastrup Kulturcenter

Lokaler Taastrup Kulturcenter

Få en virtuel oplevelse af hele Taastrup Kulturcenter her.

Kulturcaféen kan rumme 64 personer og giver mulighed for events, kun ifølge aftale. Der afholdes løbende udstillinger med amatørkunstnere. Så kom og få en dejlig omgang mad og gode kolde drikke samt nyde de smukke kunstværker, der er hængende.
Du kan se caféen virtuelt her.

Lokale 1 kan rumme op til 20 personer og giver mulighed for møder og undervisning med skøn udsigt til Taastrup Kulturcenters have. Lokalet er forsynet med trådløst Internet. Lokalet er udstyret med en fastmonteret fladskærm til at vise Powerpoint-show mm. I umiddelbar nærhed af café og toiletter.
Se lokale 1 virtuelt her.

Lokale 2 giver mulighed for møder og undervisning og kan rumme op til 20 personer. Lokalet er forsynet med trådløst internet, og der er monteret interaktiv tavle med projektor. I umiddelbar nærhed af café og toiletter. Se lokale 2 virtuelt her.

Lokale 3 kan rumme op til 70 personer og giver mulighed for møder og undervisning med skøn udsigt til Taastrup Kulturcenters have. Lokalet er forsynet med trådløst internet. Der er monteret interaktiv tavle med projektor. I umiddelbar nærhed af café og toiletter. Se lokale 3 virtuelt her.

Lokale 4 kan rumme op til 50 personer og giver mulighed for møder og undervisning. Lokalet er forsynet med trådløst Internet. Der er monteret interaktiv tavle og projektor. I umiddelbar nærhed af café og toiletter.
Se lokale 4 virtuelt her.

Pejsestuen kan rumme op til 40 personer og giver mulighed for møder, undervisning og receptioner. Der er monteret interaktiv tavle med projektor, lokalet er forsynet med hyggelig pejs og 4 sorte 3-mands lædersofaer i den ene ende og traditionel opstilling af borde og stole i den anden ende. Endevæggens store vinduer giver udsigt til Taastrup Kulturcenters have.
Se Pejsestuen virtuelt her.

Koncertsalen kan rumme op til 248 personer, og er dermed Taastrup Kulturcenters største lokale. Koncertsalen giver med sin store 70m2 scene for enden af den rummelige sal mulighed for afholdelse af diverse kunstneriske events, ligesom der er rig mulighed for undervisning, møder, dans, afspænding etc. Der findes lyd- og lysanlæg, kæmpe projektor, flygel i nærhed af scenen og udgang til Kulturcentrets have.
Se Koncertsalen virtuelt her.
Du kan se eksempler på mulige opstillinger af borde i Koncertsalen her.

Kultursalen kan rumme 180 personer og giver rig mulighed for afholdelse af diverse events, møder, undervisning, afspænding etc. Salen rummer lydanlæg.
Se Kultursalen virtuelt her.
Du kan se eksempler på mulige opstillinger af borde i Kultursalen her.

Kældersalen kan rumme op til 30 personer. Der er bl.a. mulighed for undervisning, afholdelse af møder, musikundervisning, dans og afspænding. Der er toiletter i umiddelbar nærhed af lokalet.
Se Kældersalen virtuelt her.

Øvelokalerne – Der findes 4 øvelokaler til musik og et studie, som er nybygget i 2014. Lokalerne kan lånes gennem foreningen Musicbase.
Se et af øvelokalerne her.

Taastrup Kulturcenters have giver med sin 80 m2 store overdækket udendørsscene mulighed for udendørsarrangementer for offentligheden såsom koncerter, dans, leg, krolf og almindelig afslapning i hyggelige grønne omgivelser. Havens terrasse giver mulighed for at nyde mad og drikke fra Taastrup Kulturcenters café.
Se haven virtuelt her.

Du kan booke sale og lokaler her. 

jek_7780

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup

Taastrup Kulturcenters åbningstider
Mandag-torsdag: 8.30-21.00
Fredag: 8.30-15.00
Weekend: Lukket (Huset er åbent ved større arrangementer)
Uden for åbningstid: Adgang med nøglebrik

Facebook