Lokaler Medborgerhuset

Medborgerhuset

Café kan rumme op til 50 gæster. Der er vinduesudsigt til det nye Taastrup Torv og mulighed for at nyde god mad og kolde drikke. Der er ofte levende musik, jazz, og tilmed stand-up og andre events.
Se Caféen virtuelt her.

Suiten kan rumme op til 24 personer og er velegnet til især møder og undervisning. Der er projektor, og lokalet ligger i umiddelbar nærhed af caféen og toiletter.
Se lokale 2 virtuelt her.

Værelse 1 kan rumme op til 36 personer, befinder sig på første sal og er velegnet til især møder og undervisning. Det aflange lokale er forsynet med projektor, og der er  rullegardiner, så lokalet kan mørklægges.
Se værelse 1 virtuelt her.

Værelse 2  kan rumme op til 12 personer. Lokalet er velegnet til især møder og undervisning. Rummet er forsynet med en stor TV-skærm, så det er muligt at tilkoble computer. Det er et dejligt lyst rum med udsigt over Taastrup Hovedgade.
Se værelse 2 virtuelt her.

Lille-sal på første sal kan rumme op til 50 personer og giver mulighed for diverse mødeaktiviteter og events. Salen er forsynet med lydanlæg, og der er monteret projektor og teleslynge til hørehæmmede. Der er rullegardiner, hvis et mørkere lokale ønskes.
Se lille-sal virtuelt her.

Store-sal kan rumme op til 150 personer ved biografopstilling, og  op til 136 personer ved borde. Store-sal er med sin scene for enden af salen velegnet til optræden af forskellig art fra teater, koncerter, stand-up og lignende. Salen benyttes ligeledes til møder, undervisning og events. Der er monteret projektor, lyd- og lysanlæg samt teleslynge for hørehæmmede. På begge sider af bagscenen findes spiraltrappe op til salens balkon, som løber hele vejen rundt.
Se store-sal virtuelt her.

Du kan booke sale og lokaler her.

Man playing guitar during concert

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup

Medborgerhusets åbningstider:
Mandag-torsdag: 9.00-21.00
Fredag: 9.00-13.00
Weekend: Lukket
(Åbent ved større arrangementer)
Uden for åbningstid: Adgang med nøglebrik

Caféens åbningstider:
Mandag-torsdag: 11.00-21.00
Fredag - Søndag: Lukket
(Åbent ved større arrangementer)

Facebook