Priser på lokaleleje

Priser på lokaleleje

Foreninger, offentlige institutioner og grupper, der hører til Høje-Taastrup Kommune, kan frit få stillet sal eller lokale til rådighed uden betaling.

Foreninger, offentlige institutioner og grupper, der ikke er tilknyttet til Høje-Taastrup Kommune, kan mod et gebyr leje sale og lokaler i vores tre kulturhuse. Ligeledes kan erhvervsvirksomheder i eller med tilknytning til Høje-Taastrup Kommune mod betaling benytte sig af vores faciliteter. Nedenfor kan du se de gældende priser for leje af sal eller lokale i Høje-Taastrup Kommunes tre kulturhuse; Taastrup Kulturcenter, Medborgerhuset Lipperts og Hedehuset samt Taastrup Teater & Musikhus.

Kulturhusenes og Taastrup Teater Musikhus' sale og lokaler kan ikke udlejes til private fester og sammenkomster.

Lokaleleje i Kulturhusene

Leje af Kulturhusenes mødelokaler koster 160 kr. ex. moms pr. time både dag og aften i hverdagene.

Leje af Kulturhusenes sale koster  400 kr. ex. moms pr. time både dag og aften i hverdagene.
Dette er gældende for Koncertsalen og Kultursalen i Taastrup Kulturcenter,  Store sal i Medborgerhuset samt Salen i Hedehuset.

Leje af mødelokaler og sale i weekenderne samt særarrangementer er efter aftalt pris.

Hvis man overskrider sin tid, koster det 500 kr. ex. moms pr. påbegyndt time.

Hvis du ønsker at leje Kulturhusenes sale eller lokaler til dit kommende arrangement, skal du tage kontakt til Taastrup Teater på tlf. 43 35 28 43 eller på mail kulturhusene@htk.dk.

Kulturhusenes lokaler og sale må ikke udlejes til private fester.

Lokaleleje i Taastrup Teater & Musikhus

Det er muligt at leje Taastrup Teater & Musikhus til dine kulturelle arrangementer. Så hvis du står og mangler flotte rammer til dit arrangement så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi ved, at et hvert arrangement ikke er ens, og de kræver alle forskellige behov. Derfor har vi udarbejdet forskellige pakker, som kan gøre jeres arrangement helt speciel.
[mp_button text="SE LEJEPRISER OG PAKKER" link="https://kulturhusenehtk.dk/HTK/wp-content/uploads/Leje-af-Taastrup-Teater.pdf" target="false" align="center" mp_style_classes="motopress-btn-size-large motopress-btn-color-black"]

Ved øvrige henvendelser kontakt venligst vores billetkontor, som står klar til at hjælpe jer via billetter@htk.dk.

Taastrup Teater & Musikhus' lokaler må ikke udlejes til private fester.