Lokaler

Taastrup Kulturcenter
Taastrup Kulturcenter er hvor Høje-Taastrup Kommunes foreningsliv udfolder sig. Mange forskellige foreninger benytter hver dag Taastrup Kulturcenters sale og lokaler til netop deres interesse.
Du kan læse om lokalerne her.

Medborgerhuset
Medborgerhuset ligger i hjertet af Taastrup på Taastrup Hovedgade lige ved siden af Taastrup Station. Den har en hyggelig café, lokaler og en stor sal. Medborgerhuset er det kreative kulturhus. Her mødes mennesker på tværs af alder og kultur. Du kan læse om lokalerne her.

Hedehuset
Hedehuset i Hedehusene er omgivet af en fantastisk Bypark, som kan tilbyde kunst, kultur og natur. Dette kulturhus er ideelt til kurser, hvor man skal sætte de kreative tanker i gang. Så tag din afdeling eller virksomhed med til Hedehuset og udvikl dine medarbejdere. Du kan læse om lokalerne her.

Taastrup Teater & Musikhus
Taastrup Teater & Musikhus leverer mange forestillinger hvert år. Dog er der også plads til almindelige arrangementer. Så hvis du ønsker at bruge teatrets rammer til reception, kursus eller andet, så er du meget velkommen til at skrive til billetter@taastrupteater.dk.