Medborgerhusets Café

Medborgerhusets Café

Medborgerhusets Caé er vores nye hyggelige og kreative café ved Taastrup Hovedgade, hvor du, dine venner og familie kan komme og få en hyggelig oplevelse.

Kom og besøg Medborgerhusets Café
Caféen på Medborgerhuset har altid åbent før og efter de afholdte events i Lipperts. Så hvis du er blevet lidt tørstig eller sulten, så er du altid velkommen til at kigge forbi. Vi har dejlig hjemmelavet mad fra vores eget køkken til en billig pris, som er lavet på friske råvarer. Det er altid et besøg værd at besøge Medborgerhusets Café. Her har du hyggen og omgivelserne til at møde nye og spændende mennesker. Der er også mulighed for at nyde dagens ret mandag til torsdag kl. 17.00-19.00.

Medborgerhusets Café, den kreative café
Caféen på Medborgerhuset er den eksperimenterende café, som skal sætte de kreative og kulturelle tanker i gang. I samarbejde med sociale projekter, frivillige og foreninger vil caféen somme tider være rammen for forskellige events, der er underholdende men samtidig har fokus på det kreative og kulturelle. Gennem året vil caféen også være rammen for kreative forpagtere/madiværksættere, som vil stå for maden og give jer muligheden for at smage de nyeste tendenser indenfor den gastronomiske verden. Medborgerhusets Café er den åbne café for alle. Det er caféen som bringer mennesker sammen, og som i fællesskab bringer deres ideer og aktiviteter videre.

Åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 11-21
Fredag-søndag: Lukket (Åbent ved større arrangementer)

Facebooksmiley