Spisesteder

Kulturhusenes Caféer

Hos Kulturhusene i Høje-Taastrup tilbyder vi en bred vifte af lækre retter, som vores eget køkken har stået for at lave. Vores køkken er klar til at imødekomme dine ønsker. Det er muligt for dig at bestille forplejning til dit arrangement. Vi har nogle faste menuer, som du kan læse om her, men ellers vil vi gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

Medborgerhusets café og Kulturcaféen
Vi har også to hyggelige caféer i Taastrup Kulturcenter og på Medborgerhuset, så hvis du står og bliver lidt lækker sulten, eller bare har brug for et hyggeligt sted at drikke en god kop kaffe og læse en bog, så er vores to hyggelige caféer på Medborgerhuset og Taastrup Kulturcenter de perfekte steder. Med deres hyggelige indretning og stemning kan du hygge med venner og familie. Vi tilbyder dejlig hjemmelavet mad lavet af friske råvarer, og så har vi et stort udvalg af specialøl.

Mandag til torsdag kl. 17.00 – 19.00 serverer vi Dagens Ret i Taastrup Kulturcenter til 55 kr. Du kan se, hvilke retter vi har på menuen i denne uge her.

Bestilling af mad til events
Til nogle af vores events er det muligt at bestille mad. Du kan se om du kan bestille mad til netop det event, som du gerne vil opleve, under vores event-side. For at bestille skal du ringe til os på tlf. 43 35 28 43 eller på mail kulturhusene@htk.dk. Hvis vi uheldigvis er optaget kan du også kontakte vores køkken direkte på tlf. 43 35 28 40.

Vi glæder os meget til at tage imod dig og gøre din dag ekstra god og hyggelig med dine venner og familie.

dagens-ret-2

Medborgerhusets cafés åbningstider
Mandag - torsdag kl. 11-21
Fredag-søndag: Lukket (Åbent ved større arrangementer)

Kulturcaféens  åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 10-21
Fredag kl. 10-14:30
Weekend: lukket (åbent ved større arrangementer)