Vickys vilde verden

24. februar 2022kl. 10:00 - 10:50

Vicky Knudsen er en vaskeægte naturnørd, som er kendt fra tv-programmet 1 døgn, 2 hold, 3 dyr og radioprogrammet vildt naturligt. Derudover har hun skrevet bogen Vickys vilde verden, og det er den vi dykker ned i denne dag.

Danmark er nemlig spækket med den vildeste natur og utallige fantastiske arter af både planter og dyr. Tag med Vicky på med på artsjagt og hør om nogle af de fantastiske dyr, planter og svampe, du kan finde i din egen baghave eller sågar på dit loft eller i din kælder.

I bliver med garanti overrasket over, hvad der findes derude. Hør f.eks. om de levende fossiler, om den smukke, men meget giftige ”blodplet”, om fuglen der parrer sig i luften. Eller hvad med de supereffektive rovdyr i dit blomsterbed? Eller hovedlusene, som kan formere sig allerede 10 timer efter at de selv er født.

Når du har været på eventyr i Vickys vilde verden, kommer naturen omkring dig til at se helt anderledes ud, og du kommer til at have helt styr på den mange af de fantastiske arter omkring dig.

Foredraget er særligt egnet til børn fra 6 år og deres nysgerrige voksne.

Sted: Taastrup Bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og tid: Torsdag d. 24. februar 2022, kl. 10.00