To mikrofoner og en stak vinyler

28. september 2022kl. 20:00

Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig?

Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren?

Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse.

Den plade du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på – og hører også publikum om deres forhold til musikkens verden.

Et hyggeligt selskab med nærværende og sjove fortællinger – og spiller ny og ældre musik – dansk og udenlandsk.

Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musik. Har lavet radio på DR og som vært på P4 og P6 BEAT er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Onsdag d. 28. sep. 2022 kl. 20.00

Billetpris: Unummererede siddepladser: 100 kr. (inkl. gebyr)

Varighed: Ca. 1 time + spørgsmål