Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Rolling Stones Tribute

14. oktober 2021kl. 20:00

DKK270

En hyldestkoncert for the Rolling Stones kan næsten ikke hedde andet, og den er en storslået fejring af ”The greatest rock band on earth”. I 2021 er tres år siden rullestenene satte stikket i forstærkeren første gang. Selvom bandet fortsat turnerer sætter de mange år deres spor, senest da trommeslageren Charlie Watts desværre blev syg, og kort tid efter forlod denne verden.

Koncerten præsenterer en stjernerække af danske kunstnere fra den øverste hylde. De fire solister; Bjørn Fjæstad, Mathilde Falch, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen, turnerer sammen med et fantastisk band rundt i Danmark i oktober og november. Et stærkt hold der repræsenterer dansk rockmusik bredt.
Du skal høre rockklassikere som: ”Satisfaction”, Honky Tonk Woman”, ”Brown Sugar”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”She Comes In Colours”, men får også smukke ballader som ”Angie”, ”You Can’t Always Get What You Want”, ”Ruby Tuesday” ”As Tears Go By”, og mange flere numre fra legendernes imponerende katalog af udødelige hits.

Hos solisterne mærkes tydeligt en fælles begejstring for at kunne gå på scenen, hylde legenderne, og formidle den rå energi der er forbundet med deres musik. Som en af dem siger: ”Rolling Stones har aldrig givet den som klassens pæne drenge, og det er helt afgjort en inspiration”.
Med i det super velspillende orkester, der bakker solisterne op, er den danske super-guitarist Knud Møller, der også har et specielt forhold til The Rolling Stones. I hans arbejdsrum hænger eksempelvis et billede, hvor han er fotograferet sammen med en af rullestenene.

Der venter publikum to intense timer, hvor solister og band fyrer den max af, og de historiske rocktoner lægger op til luftguitar.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Torsdag d. 14. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 270 kr. (Inkl. gebyr) (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

Detaljer

Dato:
14. oktober 2021
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK270
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
View Sted Website

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
Tlf: 4335 2770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
View Arrangør Website