”Stilledal” – om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

31. oktoberkl. 19:00 - 20:15

De fleste kender Jimmy Jørgensen fra hans liv som feteret rockstjerne og skuespiller. De færreste ved, at han blev smidt ud af skolen som 14-årig og sidenhen uddannede sig som blikkenslager. At blive en succesfuld musiker og autodidakt skuespiller var aldrig en del af hans plan for livet.

Jimmys mor var kun 17 år, da hun fik ham, og faren var for længst sejlet videre på sin sømandsfærd, så det var ikke lette livsvilkår, Jimmy havde, da han voksede op i rottebefængte lejligheder og på gadehjørner i København.

Efter en barsk barndom og vild ungdom med knæk, slåskampe, lightergas og politi, kunne han lige så godt være endt som kriminel og misbruger, men han blev igennem årene i stand til at holde sin indre uro i skak.

Kom helt tæt på Jimmy med denne livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han ikke sank til bunds, men fandt ud af at klare sig.

Det er en ærlig, ligefrem og sandfærdig beretning om Jimmys liv med såvel succeser som nedture. En beretning som inspirerer publikum til at træffe aktive valg og minder om, at ens baggrund ikke altid behøver at diktere fremtiden.

Fortællingen er krydret med små, sjove anekdoter, som får smilet frem, og med akustiske numre fra Jimmy og hans guitarist.

Arrangør: FOF Københavns omegn

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup