SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søs Wollesen – Befri Os Fra Flere Hedeture

28. september 2020kl. 19:00

DKK150

Der er en grund til, at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en periode (der sagtens kan føles lang) sådan cirka lidt over midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra én tilstand til en anden, og hvor kroppens hormoner for en tid er ude af balance.

Crtl alt delete - til det som plejer at være, for det er sat ud af spillet for en kortere eller længere periode. Det sidste kan du faktisk langt hen ad vejen selv ændre på! Det medfører symptomer, både specifikke og diffuse, som kan gøre hverdagen besværlig og indimellem bekymringsfyldt.

Mange kvinder - og mænd - oplever en form for ensomhed omkring det, som sker indeni og med dem i overgangsalderen. De søger viden på nettet og hos egen læge, men føler ikke altid, at de bliver taget alvorligt.Dette foredrag giver viden, klarhed og tryghed omkring de forandringer, der sker i både kvindens og mandens krop og psyken i årene op til og i selve overgangsalderen.

Du vil høre om kønshormonernes Formel 1 løb i kroppen, og hvad det medfører, når de er langt fra mål. Vigtigst af alt beskrives de tiltag, som du selv kan gøre for at genskabe balance og styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen. Du får masser af input til, hvordan du med sund mad og motion kan skabe ro i kroppen og dæmpe de gener, der følger med denne fase.

 

Arrangør: FOF Københavns Omegn

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Mandag 28. sept. 2020 kl. 19.00

Billetpris: 150 kr.

Pladser: Unummererede

Detaljer

Dato:
28. september 2020
Tidspunkt:
19:00
Pris:
DKK150
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352843

Arrangør

FOF Københavns Omegn
Telefon:
43 99 90 11
Hjemmeside:
http://www.fof.dk/kbh-omegn