Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Signe Wenneberg – Have og Hverdagsaktivisme

23. marts 2022kl. 19:00

DKK75

Kom med til et spændende foredrag med have- og bæredygtighedsekspert Signe Wenneberg, som du måske kender fra hendes mange havebøger, fra tv eller fra hendes store Instagramkanal.

Foråret står for døren og vi skal i gang med haven. Mange søgte mod haverne under Corona-nedlukningerne og mange fik lyst til at forsætte det gode liv udendørs. Signe giver grønne hverdagstips om haven - men kommer også ind på hvordan vi kan agere mere bæredygtigt når vi bygger, når vi er i køkkenet, når vi arbejder, når vi køber tøj og ting. Og fortæller om sit eget arbejde med den grønne aktivisme med udgangspunkt i mottoet " ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget". Signe viser eksempler fra nogle af de ting, hun selv har været involveret i, så kan vi grine af det: Det handler fx om Burhønsenes Befrielsesfront, stop for madspild, bæredygtigt byggeri og megen anden klimaaktivisme.

Signe Wenneberg regnes for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og journalist. Signe udkommer dagligt på Instagram og på sin egen blog, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv. Se mere på @signewenneberg på Instagram.

 

Arrangør: Høje-Taastrup Bibliotekerne

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Onsdag 23. marts 2022 kl. 19.00-21.00

Billetpris: 75 kr.

Pladser: Unummererede Siddepladser

Detaljer

Dato:
23. marts 2022
Tidspunkt:
19:00
Pris:
DKK75
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352843

Arrangør

Bibliotekerne