Signe Svendsen m. Band

16. oktoberkl. 20:00

Signe Svendsen går på scenen med et sjældent nærvær og en evne til at bevæge og underholde publikum. Med sig har hun et stærkt band og et splintrende nyt album i bagagen (Jan’2020)

Hendes seneste singler ” Det Forlyder”, ”Frosten Slipper” og ”Langsom Musik” tegner et billede af en sangskriver, der med sin helt egen tone, sætter ord på det liv, der gang på gang rører og forbløffer os. Det, der kradser og det, der løfter os op.

”Jeg har turneret meget solo, så hver gang jeg har mit band med, får jeg virkelig den dér fornemmelse af at musikken kommer ud i alle hjørner. De her mennesker er musikere ind til benet, med en helt særlig evne til at få sangene op at flyve”.

Bandet består af musikerne Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Michael Falch, Poul Krebs, Hush) og Mads Andersen (Alberte, Marie Key, Rytteriet).

Spilledato & tid: Lørdag d. 16. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 220 kr. inkl. gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser