Signe Svendsen m. Band (Support: VILMA)

16. oktoberkl. 20:00

Signe Svendsen går på scenen med et sjældent nærvær og en evne til at bevæge og underholde publikum. Med sig har hun et stærkt band og et splintrende nyt album i bagagen (Jan’2020)

Hendes seneste singler ” Det Forlyder”, ”Frosten Slipper” og ”Langsom Musik” tegner et billede af en sangskriver, der med sin helt egen tone, sætter ord på det liv, der gang på gang rører og forbløffer os. Det, der kradser og det, der løfter os op.

”Jeg har turneret meget solo, så hver gang jeg har mit band med, får jeg virkelig den dér fornemmelse af at musikken kommer ud i alle hjørner. De her mennesker er musikere ind til benet, med en helt særlig evne til at få sangene op at flyve”.

Bandet består af musikerne Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Michael Falch, Poul Krebs, Hush) og Mads Andersen (Alberte, Marie Key, Rytteriet).

SUPPORT: VILMA
Med begge ben på jorden og i et drømmende popunivers, fortæller VILMA med sin dansksprogede sange, historier om mennesker og situationer fra sit eget liv.

VILMA er en ny spirende artist, som i sommeren 2020 skabte opmærksomhed med sine ”karantænecovers”, hvor hun fortolkede andre danske artisters sange – bl.a. sange af Alberte Winding, Jonah Blacksmith, Teitur, Annika Aakjær m.fl.

I marts 2021 udgav hun nummeret ”Jeg savner dig bare, det er alt”, som handler om savnet til et familiemedlem. Nummeret er det første af tre udgivelser, som bliver udgivet i løbet af sommeren 2021.

Selvom VILMA skriver om store følelser, er der i musikken gemt en vestjysk charme i både tekst ud udtryk. Nogle gange skal følelserne takles ved at græde og andre gange må man danse sig igennem dem – VILMA formår at give plads til begge dele.

Musikvideo til ”Jeg savner dig bare, det er alt” https://www.youtube.com/watch?v=pzt5uUMB8o4

Spilledato & tid: Lørdag d. 16. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 220 kr. inkl. gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser