PLUS1 // Jazzkollektivet

1. novemberkl. 13:00

PLUS1
handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen.
PLUS1 er eftermiddagskoncerter en gang om måneden i dit lokale kulturhus.
PLUS1 koncerterne giver fællesskab, nærvær, smil, grin og gode stunder.
Én billet giver adgang for to personer til koncerten. Derfor navnet PLUS1.

Koncerterne afholdes i samarbejde med Kulturhusenes foreninger.

Jazzkollektivet

Jazzkollektivet er et fællesskab af jazztalenter fra hele norden. Aftenens besætning er flankeret af dansk/svenske Johanna Linnea Jakobsson (vokal/sax), som skal lede os gennem en inderlig og smuk koncert, hvor den svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund (1937-2005) er den røde tråd.

Bag sig har hun Frederik Flach (piano) og Asger Søgaard (kontrabas/guitar) – og tilsammen vil de tage publikum i hånden og guide dem gennem dele af Zetterlunds folkekære bagkatalog. Glæd dig til at høre hits som ”Monicas Vals” og ”Sakta Vi Gå Genom Stan” blive fremført af de ung jazztrio, som både nærer stor kærlighed til jazztraditionen men samtidig formår at sætte deres eget præg på et velkendt kapitel i nordisk jazzhistorie.

Trioen har udvalgt repertoiret specielt med udgangspunkt i Monica Zetterlunds store internationale gennembrud, da hun indspillede albummet ”Waltz For Debby” (1964) med den verdenskendte amerikanske pianist Bill Evans og dennes trio. Læn dig tilbage i stolen og oplev en nærværende koncert, som både kan nydes af jazzkendere og absolut jazzbegyndere.

Jazzkollektivet spiller mellem 100-150 koncerter årligt i Danmark og Sverige. Læs mere på www.jazzkollektivet.dk

Arrangør: Kulturhusenes foreninger og Kulturhusene

Spilledato & tid: Mandag d. 1. nov. 2021 kl. 13.00 (Dørene til salen åbner kl. 12.00)

Billetpris: 150 kr. + gebyr (Én billet giver adgang for to personer til koncerten)