Opera Hedeland -Mini Rigoletto

12. augustkl. 11:00 - 11:45

Torsdag den 12. august 2021, kl. 11.00 slår Opera Hedeland dørene op til årets operabrag for skoleklasser fra 5. klasse og opefter.

Der venter en unik oplevelse, når Opera Hedeland indbyder til opera under åben himmel i Hedeland Naturparks amfiteater torsdag den 12. august 2021 kl. 11-12.
Årets opsætning er en versionering af Verdis dramatiske klassiker Rigoletto.

Det er gratis for skoler i Høje-Taastrup, Greve og Roskilde kommuner, men billetterne skal bestilles efter først-til-mølle princip.
På følgende link kan der hentes undervisningsmateriale:

Undervisningsmateriale

Opsætningen er rettet mod elever på femte klassetrin og opefter. Forestillingen varer godt en time og rummer essensen af den originale fortælling. Sangene er oversat til dansk på tekstanlægget, hvilket gør det lettere at forstå handlingen.

Opera Hedeland er velbevandret i corona retningslinjer og tager alle forholdsregler, for at forestillingen kan gennemføres på forsvarlig vis. Vi håber, I vil være med til at kickstarte det nye skoleår med denne fantastiske oplevelse.

Billetterne er gratis, og bookes via billetlinket

I tiden op til juleferien introducerer vi Opera Hedelands nye, digitale format med en 45 minutters streaming af et operamesterværk, udfoldet i et adventure-univers med fantastiske visuelle effekter og udfoldelse af et vidunderligt poetisk univers. Et hold af topprofessionelle instruktører og filmhold – sammen med nogle af landets bedste musikere og sangere - står bag denne usædvanlige streaming.

12. august

Hedeland Amfiteater