Musikskolen -Velkommen til musik som organiseret lyd

8. novemberkl. 8:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 15. november 2021 at 8:00

One event on 22. november 2021 at 8:00

One event on 24. januar 2022 at 8:00

One event on 31. januar 2022 at 8:00

One event on 7. februar 2022 at 8:00

Gennem fælles øvelser og opgaver skaber vi sammen et musikalsk rum, nøgleordet er fælles skaben.

Redskaber: Først og fremmest stemme og krop. Præmissen for samspillet er det autentiske møde. Derfor arbejder vi akustisk og anvender ikke elektriske instrumenter, sanganlæg osv). Til gengæld er det muligt at inkludere elever fra klassen, som går til instrumental-undervisning på musikskolen, (med akustisk instrument), som de selv medbringer.

Forkundskaber: At eleverne viser RESPEKT for hinanden, har MOD på at prøve nyt – altså tør overskride evt komfort zone, har FANTASI til at gå på opdagelse i det nye rum 🙂
Instruktørerne: Helene Jerg og Henrik Ehland Rasmussen. Begge undervisere på hhv cello og klaver, er klassisk uddannede, men har arbejdet med stortset alle genre.

Flere års deltagelse i DIMC (Danish ImprovisationsMusicCamp). Medlemmer af flere forsk. Improvisations-emsembler (incl CD opt) Dertil koncerter af forskellig art. Cellisten har også arbejdet i teaterproduktioner (børn og voksne) som medspillende musiker og komponist, og pianisten har adskillige grafiske værker på Edition.S.

Sted: Klassens hjemskole
Dato og tid: mandage i uge 45-47 2021 eller mandage i uge 4-6 2022, tid aftales
Varighed: 3 lektioner
Målgruppe: 5.-6. klasse