Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MIT LIV I ÅRGANG 0 – EN AFTEN MED STEPHANIE

11. november 2021kl. 19:00 - 21:00

DKK259 – DKK309

På denne ærlige og personlige aften fortæller Stephanie sin historie om at være fulgt af et kamerahold gennem hele sin kaotiske opvækst. Stephanie åbner op for den ucensurerede udgave af sit liv og om tiden i Årgang 0 som ufrivillig reality-kendis – på godt og ondt.
Stephanies egen historie

Hør Stephanies personlige og rørende historie om sin opvækst - de utallige flytninger, de mange søskende, komplicerede familieforhold, hvordan hun prøvede at holde sammen på ‘familien’ og sin hverdag fra den røde løber til besøg hos sin far i fængslet. At vokse op med ’spøgelser’ - som kameraholdet kaldte sig selv - tæt inde på livet. Undervejs kommer Stephanie desuden ind på, hvad der foregik bag produktionen og bagsiden af medaljen ved at vokse op som en offentlig person.

Fra Årgang 0 til Frihed
I samtale med Anne Kejser fortæller Stephanie selv sin historie, der i årevis blev udrullet af TV2-programmet i bedste sendetid. De to kommer også ind på, hvorfor det har været vigtigt for Stephanie at fortælle hele sin historie i bogen fra Årgang 0 til Frihed, der udkom i oktober.

Vil du stille Stephanie et spørgsmål?
På aftenen vil der helt ekstraordinært være mulighed for at stille spørgsmål direkte til Stephanie.

Stephanie Siguenza van-der Watt
Stephanie Siguenza er kendt fra den populære TV2 dokumentar/realityserie Årgang 0. Hun var et af de børn, der blev fulgt tæt af et kamerahold fra sin fødsel i år 2000 til hun fyldte 18 år. Til trods for en kaotisk opvækst og en barndom, der langt fra altid passede ind i et underholdningsprogram, er Stephanie i dag en selvstændig og stærk kvinde, der står frem med den ærlige og uredigerede fortælling om sit liv og ikke mindst om at blive ufrivillig kendt.

Anne Kejser
Sammen med Stephanie på scenen vil du opleve journalist og podcaster Anne Kejser. Anne har stor erfaring med radio- og TV-produktion og er blandt meget andet kendt fra P1-programmet Kejser. Anne er en skarp og sympatisk interviewer og vil i samtale med Stephanie udfolde den både barske og livsbekræftende historie om en opvækst foran rullende kameraer.

For alle os, der fulgte Årgang 0, bliver dette helt sikkert en helt særlig aften! Håber vi ses.

 

Arrangør: TIKKO
Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Dato og tid: Torsdag d. 11. nov. 2021, kl. 19.00
Billetpris: 259/309

Detaljer

Dato:
11. november 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DKK259 – DKK309
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
View Sted Website

Arrangør

Tikko
E-mail:
kontakt@tikko.dk