LYDMOR

15. oktoberkl. 20:00

DKK195 – DKK215

LYDMOR har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album på intense tours i Europa, UK og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop. En artist der aldrig går på kompromis, og altid går sine egne veje.

LYDMOR har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig heraf ‘A Pile Of Empty Tapes’,udgivet i 2012, og ‘Y’, i 2015. Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare. På nippet til at opgive musikdrømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossanderi 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghaidannede fundamentet for den fortælling, der i september 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum ”I told you I?d tell them our story” fra september 2018.

Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende LYDMOR, deri 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa og UK og afslutter året 2019 med endnu en tour i Asien.

Her i 2021 er LYDMOR udkommet med sit nye album, CAPACITY. Et kontrastfuldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mange facetteret lydunivers. Det er på én og samme tid den elektroniske popkunstners mest personlige, komplekse og konceptuelle album til dato.

Spilledato & tid: Fredag d. 15. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris:

Stående: 195 kr. (inkl. gebyr)

Nummererede siddende på balkon: 215 kr. (inkl. gebyr)

(Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

DKK195 – DKK215