LYDMOR

15. oktoberkl. 20:00

DKK195 – DKK215

LYDMOR har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album på intense tours i Europa, UK og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop. En artist der aldrig går på kompromis, og altid går sine egne veje.

LYDMOR har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig heraf ‘A Pile Of Empty Tapes’,udgivet i 2012, og ‘Y’, i 2015. Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare. På nippet til at opgive musikdrømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossanderi 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghaidannede fundamentet for den fortælling, der i september 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum ”I told you I?d tell them our story” fra september 2018.

Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende LYDMOR, deri 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa og UK og afslutter året 2019 med endnu en tour i Asien.

Her i 2021 er LYDMOR udkommet med sit nye album, CAPACITY. Et kontrastfuldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mange facetteret lydunivers. Det er på én og samme tid den elektroniske popkunstners mest personlige, komplekse og konceptuelle album til dato.

Support: Kamma

Med sin musik har den 26-årige singer-songwriter Signe Rønsov fundet et helt særligt følelsesmæssigt rum. Et rum, hvor hun kan fortælle om sine inderste usikkerheder og frustrationer og sætte dem fri i stærke, forløsende omkvæd.

Kammas stilsikre pop bærer på opmærksomme betragtninger om verdenen omkring hende og refleksioner over de tanker, der fylder inde i hende selv. Der gemmer sig både sorg, tvivl, forelskelse og eufori, men alle følelserne er en del af Kammas indre søgen efter styrke og ro.

I Kammas musik fletter det smukke og romantiske fingre med det dystre og smertefulde, og de fyldige popproduktioner bliver ligeledes en smuk kombination af det lette og det tunge. Kammas elegante, rene stemme over dybe, knivskarpe instrumentale teksturer, der afslører hendes kærlighed til rockens æstetik. Den kærlighed har kunne spire i samarbejde med Sune Rose Wagner (Psyched Up Janis og The Raveonettes), der har været med til at producere Kammas debut-ep.

Kammas sange har bragt hende omtale i store danske medier som Gaffa, Bands of Tomorrow, Soundvenue. Alt for Damerne og ikke mindst givet hende airplay på P6 Beat og på P4.

I efteråret 2020 lavede Kamma i samarbejde med Rebecca Lou, Greta, Brimheim og Girlcrush julesangen ’This Time of Year’, som blev kåret til en af årets bedste sange af Soundvenue. Singlerne ’Drowning’, ’Heartbroken’ har begge skaffet Kamma plads på Soundvenues top track-lister.

Spilledato & tid: Fredag d. 15. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris:

Stående: 195 kr. (inkl. gebyr)

Nummererede siddende på balkon: 215 kr. (inkl. gebyr)

(Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

DKK195 – DKK215