Koret Facett – Forårskoncert med hyldest til The Beatles

9. oktoberkl. 15:00

GRATIS

Corona forsinket forårskoncert med hyldest til The Beatles og Vera Lynn  og med en buket af blandede sange fra den danske sangskat.

Koncerten skulle være afholdt i 2020, hvor det var 60 år siden de 4 drenge fra Liverpool tog navnet The Beatles  -  ingen havde vel regnet med at de blev verdensberømte i løbet af de efterfølgende   10 år, hvorefter de sluttede samarbejdet. Der er ikke mange 60-er bands, der har skrevet så mange klassikere som stadig holder. I alle aldre kender man The Beatles. Samtidig var det jo 75-året for afslutningen af 2. verdenskrig, hvorfor vi mindes Vera Lynn, hvis sange blev kendt under 2. verdenskrig, hvor hun optrådte for de allierede styrker og hun optrådte i mange år efterrundt omkring i hele verden. Vera Lynn døde i 2020, 103  år gammel. Og så har vi plukket lidt i den danske sangskat med nye og gamle kendte danske sange.

Medvirkende: Koret Facett, dirigent Morten Middelboe Møllemand og en trio med klaver, bas og trommer.

GRATIS

Medborgerhuset