Karl Ove Knausgård: Livestream fra Det Kgl. Bibliotek

2. novemberkl. 19:15 - 21:30

LIVESTREAM FRA DET KGL. BIBLIOTEK: Karl Ove Knausgård – intro ved litteraturkritiker: Klaus Rothstein

I 2020 blev den norske forfatter Karl Ove Knausgård hædret med Hans Christian Andersen Litteraturpris – vær med når vi viser modtagelsen af prisen i Den sorte diamant. I motiveringen lød det blandt andet, at Knausgård tildeles prisen “for sin intense fornyelse af feltet mellem roman og selvbiografi, et område som også H.C. Andersen i stor stil udforskede”. Oplev den alsidige forfatter, når vi livestreamer samtalen mellem Knausgård og leder af International Forfatterscene Lise Bach Hansen direkte fra Det Kgl. Bibliotek.

Vi starter aften (kl. 19.15-21.30) i Kulturcentret med en introduktion af Knausgårds forfatterskab og genren autofiktion ved litteraturkritiker: Klaus Rothstein. Klaus Rothstein er kritiker på Weekendavisen og programvært på musik- og litteraturprogrammet Mesterværker på DR P2. Kom med til en spændende aften om et af nordisk litteraturs helt store forfatterskaber.

Arrangør: Høje-Taastrup Bibliotekerne

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup