• Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT // Karius og Baktus

10. oktober 2021kl. 10:00

Se eller gense TEATER V’s opsætning af den elskede historie om de to frække tandtrolde, som bor i munden på drengen Jens.

TEATER V er klar med Pelle Koppels finurlige udgave af historien om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager, men er meget bange for den store tandbørste. Historien udspiller sig i en farverig og tegneserieagtig scenografi med sæbebobler, kæmpe kager og tandhuse.

OBS! For at alle får den bedst mulige teateroplevelse ,gør vi opmærksom på, at forestillingen egner sig til børn mellem 4 og 8 år. Yngre børn kan blive forskrækkede over mørket, troldenes masker eller de høje lyde – det er noget andet end at læse bogen.

Arrangør: Høje Taastrup For Børn (Bibliotekernes, Kulturhusenes og Taastrup Teater & Musikhus' børneunivers)

Spilledato og tid: Søndag d. 10. okt. 2021, kl. 10.00

Billetpriser inkl. gebyr: 70 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede siddepladser