• Denne begivenhed er allerede afholdt.

John Clayton m. Nordkraft Bigband

7. april 2017kl. 20:00

Kulturhusene og Teatret er stolte af igen i år at kunne præsentere en bigband-koncert i verdensklasse. I 2015 var det DR Bigband, i 2016 årets jazznavn Kathrine Windfeldt. I 2017 bliver det Nordkraft Bigband i samarbejde med den legendariske, amerikansk jazzbassist, komponist og dirigent John Clayton. Vi lover et brag af en koncert med en af de største nulevende jazzmusikere på bigband-scenen.

JOHN CLAYTON
Er bl.a. meget kendt fra sit mangeårige samarbejde med den canadiske pianist og sanger Diana Krall, men med en Grammy på hylden og yderligere otte nomineringer kæmper mange andre store artister også om en plads i hans tætpakkede kalender.
Udover rollen som bassist, er Clayton også leder af et de bedste bigbands i USA, The Clayton-Hamilton Jazz Orchestra. Clayton har arbejdet sammen med Diana Krall, Paul McCartney, Regina Carter, Dee Dee Bridgewater, The Count Basie Orchestra, Queen Latifah, Charles Aznavour, Whitney Houston, Milt Jackson, Monty Alexander og mange andre.

NORDKRAFT BIG BAND
Nordkraft Big Band er af Jyllands førende bigbands og har rødder i den amerikanske bigband-tradition. Bigbandet har blandt andet
arbejdet sammen med Szhirley, Nikolaj Bentzon, Bobo Moreno, Birthe Kjær, Niels Jørgen Steen, Robben Ford (USA), Veronica Mortensen,
Mike Andersen, Sinne Eeg, Roger Neumann (USA), Søren Sko og Dorthe Gerlach.

Fredag den 7. april 2017 kl. 20.00
Nummererede siddepladser