Jette Bygholm – Mercy Ships

13. oktoberkl. 19:00

Taastrup Kulturcenter får besøg af foredragsholder Jette Bygholm fra den humanitære organisation Mercy Ships. På verdens største civile hospitalsskib giver Mercy Ships gratis lægehjælp og livsforvandlende operationer til verdens fattigste mennesker, fortrinsvist i Vestafrika.

Jette, som er en af de frivillige foredragsholdere, vil med fortællinger, billeder og video dele de livsforvandlende historier fra hospitalsskibet, Africa Mercy, med publikum.

"Jeg bliver stadig rørt, når jeg ser billedet af Haingo og fortæller om, hvordan den nyfødte pige fik livet igen ved at få operereret sin læbe-ganespalte. Haingo blev tyndere og tyndere, fordi hun ikke kunne ammes normalt og måtte leve af fortyndet dåsemælk. Haingos far ville ikke vide af hende, og landsbyen afviste den lille pige på grund af hendes misdannelse. Men moderen nægtede at give op og da hun hørte om hospitalsskibet, tog hun på en to dages rejse for at komme derhen. Det blev Haingos redning," fortæller Jette.

Arrangør: FOF Københavns Omegn

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Onsdag 13. okt. 2021 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris: 150 kr. (inkl. gebyr)