ItaloBrothers og Svenstrup & Vendelboe

22. oktoberkl. 21:00

DKK215 – DKK390

Kom og få en fed aften i selskab med ItaloBrothers og Svenstrup & Vendelboe!!

FÅ VIP-ADGANG OG 50 % I BAREN TIL LØRDAG D. 23. OKT. KL. 01.00

HELT SÆRLIGT TIL AFTENEN, HAR VI LAVET BALKONEN OM TIL VIP-OMRÅDE. VED KØB AF PLADSER PÅ BALKON, FÅR MAN 50 % I BAREN. NÅR MAN ANKOMMER, SERVERER VI ÉT GLAS VELKOMSTBOBLER. LIGE TIL AT VARME OP MED!

DET ER KUN VIP-GÆSTER, DER HAR ADGANG TIL BALKON SAMT HAR EGEN INDGANG TIL TEATER- OG MUSIKHUSET.

BARMENU

ITALOBROTHERS
Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers.

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet.

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter.

SVENSTRUP & VENDELBOE
Den populære danske producer- og DJ - duo Svenstrup & Vendelboe, som i over 10 år har været fast inventar på landets største festivaler, er snart klar med ny musik.

De står bag en bred vifte af kæmpe hits og remixes med flere af Danmarks dygtigste vokalister som Medina, Camille Jones, Infernal, Outlandish, Lil Wayne, Aligator, Thomas Helmig.

Sammen har de to parter udgivet utallige singler, hvor de fleste af dem har opnået
enten guld- eller platincertificeringer, og de har vundet 6 priser ved The Danish
Deejay Awards.

Spilledato & tid: Fredag d. 22. okt. 2021 kl. 21.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 20.00)