Ib Michael & Emil Erichsen (Moderator: Cecilie Frøkjær) // Fra drøm til virkelighed – To generationer på eventyr

8. novemberkl. 19:00

Kom med til denne specielle aften i rejsens tegn, hvor du får en unik mulighed for at opleve Emil Erichsen og Ib Michael sammen i en talk for første gang nogensinde.

Vi dykker ned i de to herres liv og de mange steder hvor deres veje har krydset hinanden, og vi hører om deres passion for at rejse, jagten på eventyret og sejlads som livsstil. Og mon ikke, at vi får nogle gode røverhistorier fra Nordkaperen og anekdoter om Troels Kløvedal - fra to generationer, tider og perspektiver.

Emil kender vi blandt andet fra TV2’s ‘Kurs mod fjerne kyster’ hvor han sammen med sin bror Theis og resten af familien, tog på en tre år lang jordomsejling med skibet Havana. Emil er forfatter til flere bøger, herunder ‘Hej Far, Kære Emil’ med sin far Mikkel Beha Erichsen. Og så er han barnebarn af Danmarks mest berømte sejler og eventyrer, Troels Kløvedal.

Ib Michael er forfatter med et imponerende forfatterskab og flere priser bag sig, og så er han en aldeles berejs herre. Hans kommende bog ‘De 7 rejser’ tager netop udgangspunkt i et liv fyldt med rejser, herunder flere med Troels Kløvedal og Nordkaperen.

Cecilie Frøkjær er aftenens moderator og styrer den spændende samtale mellem Ib Michael og Emil Erichsen.

Arrangør: Høje-Taastrup Bibliotekerne

Spilledato & tid: Mandag d. 8. nov 2021 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris: 220 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser