Hotel Hunger

17. decemberkl. 20:00

DKK195 – DKK245

Tight, tungt, højt og tæt sammenspillet!

Legendariske Hotel Hunger blev gendannet i 2019 med en holdopstilling, der er identisk med bandet, der ellers gik til forlænget halvlegspause i 2005. Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

Men Hotel Hunger er stærkt tilbage: For efter 20 års heftig turnéaktivitet og otte studiealbums besluttede det populære rockorkester dengang at sige tak for nu. Men nu er det legendariske band igen på scenerne, når de i 2021 drager på en eksklusiv turné rundt i Danmark.

Dansk Musik-Leksikon fortæller om Hotel Hunger: "Bandet gik fra at være et pompøst klingende indierock-band i 1980'erne til et respekteret og originalt melodisk rockorkester i 1990'erne". Gruppen hed oprindeligt Baby Hotel Hunger, men i 1987 forkortede de navnet til det nuværende.

Hotel Hunger blev dannet i 1989. De blev med første album ‘This Is Where The Fun Starts’, signet på Atlantic Records i USA, og siden udgav de albums på flere danske labels. Hotel Hunger har haft forskellige medlemmer i årenes løb, men består stadig af stadig af tre af de originale medlemmer; Jimmy Jørgensen, Henrik Botoft Andersen og Michael Ziegler.

Gennem tiderne har bandet høstet utallige gode anmeldelser i aviser og magasiner, samt adskillelige Grammy nomineringer. Deres helt store gennembrud fik de i 1995 med udgivelsen af albummet ‘Mars Needs Guitars’, som blandt andet indeholdt hittet ‘Sitting In a Room’, der har opnået status som udødelig evergreen. Sangen nåede tiendepladsen på Tjeklisten. Og den bliver stadig spillet med jævne mellemrum på DRs radiokanaler.

Spilledato & tid: Fredag d. 17. dec. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris:

Stående: 195 kr. (inkl. gebyr)

Nummererede siddende på balkon: 245 kr. (inkl. gebyr)

(Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

17. december
DKK195 – DKK245